Kundemåling hos Bilka

Den bedste kundeoplevelse i Bilka


Bilka ønsker kontinuerligt at optimere kundeoplevelsen, og søger derfor at få indsigt i kundernes oplevelser hver dag, i alle situationer, året rundt. Vi har derfor udviklet en kundemåling, der opsamler og rapporterer viden løbende. Her ses udviklingen af kundernes loyalitet og tilfredshed, effekten af konkrete tiltag og generelle tendenser gennem kundernes bedømmelser og kommentarer.

“Hos Bilka ønskede vi en løbende kundemåling, hvor vi aktivt kan anvende de indsigter, vi får. Vores behov er, via samarbejdet med Human Engage, blevet imødekommet med stor tilpasningsdygtighed og kvalitet, hvor analyse og resultater altid bliver præsenteret på en effektiv og brugbar måde. Vores oplevelse med Human Engage er defineret af involvering, gennemsigtighed og professionalisme.”

Rasmus Kjærgaard Pedersen, Manager, Bilka & BR Strategy & Optimization

Kundemålingen betyder


  • At Bilka får konkret og kontinuerligt overblik over kundernes oplevelse i alle Bilkas varehuse
  • At kæden, varehusene og afdelingerne kan udvikle sig og tilpasse sig kundernes behov og ønsker
  • At Bilka omgående kan se den direkte effekt af indsatser

Bilkas ekspertise er nøglen til projektet


I første indledende møde med de relevante parter, italesættes Bilkas overordnede behov. Gennem dybdeinterviews og feedback på disse, udtænkes samarbejdets videre forløb, indhold og udførelse.

Konceptet udvikles og tilpasses


Vi udvikler et unikt koncept for samarbejdet, der adresserer Bilkas specifikke behov. Konceptet præsenteres for de relevante parter i Bilka. Vi går herefter i dialog om mulige bekymringer og ønsker, og tilpasser en endelig handlingsplan.

Løbende dialog for konstant optimering


Den tætte dialog fortsætter under hele projektet med plads til løbende feedback og inputs. Dette sikrer, at samarbejdet gennemføres på en måde, der giver værdi fra ledelsesniveau til afdelingsniveau og helt ned til den enkelte ansatte i alle varehusene.

Rapporter der skaber en reel effekt


Udvalgt data præsenteres i realtid i varehusene samt hos de relevante parter via avancerede dashboard-løsninger. Uddybende rapporter identificerer de vigtigste områder og værdidrivere til at udvikle kundeoplevelsen, og tilpasses den enkelte modtager.

Henrik vil hellere end gerne fortælle mere om vores kundemålinger.


Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe lige netop jer? Kontakt Henrik – så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.