Betydeligt fald i den mentale sundhed efter et år med corona
Coronakrisen har i høj grad påvirket vores dagligdag og arbejdsliv, og disse omstændigheder har vi tilpasset os i over et år. Men hvad betyder det, at vores hverdag har ændret sig – og kontinuerligt bliver ved med det? Vi har ikke tidligere stået i en lignende situation, hvorfor det er er vigtigt med et indblik i de konsekvenser, coronakrisen bringer med sig, også i forbindelse med mental sundhed på arbejdspladsen.
Nye arbejdsgange, øget digitalisering og afstand til både arbejdsplads og kolleger, afspejler dette sig i vores trivsel og mentale sundhed. Derfor har vi i fællesskab med CfL ønsket at se på krisens påvirkning af mental sundhed for danskere i arbejde.
Formålet med undersøgelsen er derfor at afdække den mentale sundhedstilstand i organisationerne, og derefter se på udviklingen i relation til tidligere resultater. Denne undersøgelse giver en værdifuld indsigt i udviklingen af trivslen på arbejdspladserne, fordi vi både har data fra inden coronakrisen og begyndelsen af coronakrisen, samt nu, et år senere.
I rapporten får du blandt andet svar på
- Hvordan har den mentale sundhed har udviklet sig siden tiden inden coronakrisen?
- Hvilke grupper er mest udsatte?
- Spiller anciennitet, sammensætningen af husholdningen eller ens personlighedstype en rolle?
- Hvordan har arbejdsmængden ændret sig for medarbejdere og ledere?
- Hvad savner vi mest i vores arbejdsliv?
- Hvad er ledernes største udfordringer?
Har du spørgsmål, eller er der noget, du er blevet nysgerrig på?
I så fald kan du blot ringe eller skrive til Emil, som er klar til at svare på alle dine spørgsmål.
eller tlf: +45 25 30 92 10