Hvem er vi?

Hvem er Human Engage?


Human Engage er mere end et analysehus; vi er jeres strategiske samarbejdspartner, der dykker ned i komplekse data for at skabe meningsfuld indsigt.

Som virksomhed sætter vi en stor værdi i diversitet i forhold til mennesker og perspektiver. Det vil sige, at her er der plads til – og bliver allerede repræsenteret – et spektrum af alder, anciennitet, køn, etnicitet og neurotypiske / neurodivergente.

Human Engage og vores arbejde


Vores kunder indebærer nogle af de største virksomheder i Danmark, hvor vi både laver enkeltstående projekter og løbende undersøgelser. Vi hjælper kunderne med at få indsigt i aktuelle og potentielle resultater/muligheder, og kortlægge de bedste handlemuligheder og initiativer for fremtiden. Derudover opererer vi på tværs af sektorer og industrier, og vores ekspertise spænder bredt – fra kundetilfredshed og medarbejderengagement til markedsanalyser og bæredygtighedsvurderinger.

Vi har kontorer i både Aarhus og Odense, og favner geografisk hele landet. Dertil har vi flere kunder med afdelinger i udlandet, samt udenlandske kunder med afdelinger i Danmark. Hos os forstår vi vigtigheden af at navigere i en globaliseret verden, hvorfor vi også gerne bringer globale perspektiver til lokale udfordringer.

Vores dedikerede hold af erfarne medarbejdere brænder for at levere værdifulde indsigter, der driver jeres virksomhed fremad, og dermed får jer fra viden til handling.

Teamet i Aarhus

Asger Ingemann Rasmussen

Studentermedhjælper, forretningsanalytiker

Asger sørger for at den indsamlede data bliver bearbejdet og præsenteret bedst muligt. Det foregår blandt andet i Power BI, hvor en af de vigtigste opgaver er at oversætte data til et visuelt og forståeligt sprog for vores kunder.

e-mail: asr@hnengage.com

Caroline Stadsbjerg

Erhvervspsykolog

Caroline anvender sit kendskab til de bagvedliggende psykologiske mekanismer i både organisationer og mennesker til at skabe bæredygtige forandringer og øget trivsel på arbejdspladsen.

Mobil: +45 22 92 84 79

|

e-mail: cas@hnengage.com

Emil Nicolaisen

Partner

Emil beskæftiger sig primært med at skabe indsigter hos organisationers medarbejdere, ledere eller kunder og omsætte disse til konkrete tiltag, der kan øge engagementet hos den enkelte.

Mobil: +45 25 30 92 10

|

e-mail: en@hnengage.com

Henrik Kjærgaard Clausen

Partner

Henriks primære fokus er at bruge sin viden fra både erhvervslivet og analysebranchen til at forstå kundens behov og finde den optimale løsning til enhver given udfordring i organisationerne og på markedet.

Mobil: +45 28 10 11 80

|

e-mail: hkc@hnengage.com

Teamet i Odense

Anders Kjærgaard

Kvantitativ konsulent

Anders bruger sit kendskab til forretningsmekanismer til at binde undersøgelser sammen med handling og ideer. På den måde skabes en holistisk tilgang, hvor resultater, analyse og konklusioner altid vil pege i den mest effektive og værdiskabende retning.

Mobil: +45 61 55 19 95

|

e-mail: ank@hnengage.com

Christian Vedsø

Praktikant, IT

Christian er enormt dygtig til opsætning og programmering, og sidder med opgaver indenfor frontend-udvikling, udvikling af PowerBI-løsninger samt generelle driftsopgaver, som sørger for velfungerende løsninger for kunderne.

e-mail: chv@hnengage.com

Denisa Alicia Rissa

Studentermedhjælper, IT

Denisa har en passion for softwareudvikling og backend-teknologier. Hun står derfor for at styrke vores tekniske kapaciteter endnu mere, så alle vores systemer er opdaterede og kører som de skal. Dertil arbejder hun med bredt med it-sprog, frameworks og databaser.

e-mail: dar@hnengage.com

Jacob Høgild

Partner

Jacob er optaget af, hvordan vi opnår værdifulde indsigter og omsætter dem til reelle og varige forandringer i samarbejde med medarbejdere og ledere. Dette sker via Jacobs dybdegående forståelse for både organisationer og undersøgelsesmetoder.

Mobil: +45 26 22 56 62

|

e-mail: jh@hnengage.com

Karl Amadeus Finsson Hansen

Software ingeniør

Karl beskæftiger sig med den bagvedliggende teknologi i undersøgelser og databehandling. Han sørger blandt andet for velfungerende digitale og automatiserede løsninger, så vi kan finde de mest værdifulde indsigter på den mest effektive måde.

Mobil: +45 25 79 47 04

|

e-mail: kha@hnengage.com

Associeret partner


Liselotte

Erhverspsykolog

Liselotte har særligt fokus på designet og gennemførelsen af analyser, som man har lyst til at bruge til noget. Det stiller krav til både forarbejdet, selve analysens indhold og den efterfølgende tolkning og ibrugtagning.

Bliv en del af holdet


Har du lyst til at blive en del af holdet? Se vores ledige stillinger, eller send os en uopfordret ansøgning – så kigger vi på det!

Hvad kan vi hjælpe med?


Har du nogen spørgsmål eller et konkret projekt, vi kan hjælpe med? Skriv dine informationer her, så tager vi fat i dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vælg din foretrukne kontaktform
For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare og behandle dine data. Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, ligesom du kan bede om at få slettet dine data. Læs mere i vores privatlivspolitik.