Marked

Markedsindsigt

Markedsindsigt hjælper jer til at stå stærkest blandt konkurrenterne


Dybdegående markedsindsigt kan være med til at give en større forståelse for jeres markedsposition, både i forhold til opfattelse, erfaringer og produktsammensætning. Det er en mulighed for at positionere jer bedre med en udefra-og-ind-tilgang.

Dette indbefatter både indsigter fra aktuelle og potentielle kunder, og er derfor uundværligt perspektiv for alt fra virksomhedens strategiske beslutninger til medarbejdernes adfærd i hverdagen. Dertil er det muligt at følge udviklingen, og dermed se effekten af de tiltag, I igangsætter.

Brand- og imagetracking


Få indblik i jeres markedsposition med brand tracking – her får i kendskab til både eksisterende og potentielle kunders oplevelse af jer, samt viden om hvordan I kan optimere dette.

Conjoint-analyse


Med en conjoint-analyse undersøges forskellige sammensætninger af elementerne i jeres produkter, så I kan skabe det mest optimale muligheder, der matcher kundernes ønsker og behov.

Ønsker I et bedre indblik i markedet?


Henrik vil meget gerne hjælpe jer med, hvordan det kan gøres bedst muligt. Ring eller skriv, så er Henrik klar til en uforpligtende samtale om behov og muligheder.